sobota, 6. februar 2010

njeno telo

obožujem njeno telo. Vedno sem in vedno bom. Zame je ona popolna zenska. Vse, kar sem si vedno zelel, ima.
Če samo pomislim na njene čudovite krivulje, postanem vzburjen. Njena koža, ko se je dotaknem... Ni je lepše, bolj čudovite stvari na tem svetu, kot njena gladka, mehka koža.
Od prvega dne sem si jo želel. In vedno si jo bom. Njena pika na prsih, njen popoln vrat, njeni cudoviti lasje...
Ob misli na najino meseno ljubezen se mi začne mešati od dobrih občutkov.
Njena ritka.... Kako je popolna. Narejena zame. Narejena zato, da se je jaz dotaknem. Kako me vzburi dotik njene ritke sredi noči. Včasih se zbudim iz spanca in takoj začutim, da sem si jo že zadnjo uro spanja želel...
Ko se je dotikam po vsem telesu, vedno čutim neko prijetno bolečino v prsih. Ko vem, da bova ponovno podoživljala vso najino ljubezen od prvega srečanja do tistega trenutka.
Kaj ji nisem nikoli povedal? Kot ženska se popolnoma tipično sekira za svojo postavo. Še toliko bolj, ker sem ji vedno pripovedoval o tem, kako pomemben del odnosa med moškim in žensko je, da moškega ženska privlači.
Pa sploh ne razume, kako zelo me ona privlači. In kako me vedno bo...
Ne morem več pisati, ker me ob samem razmišljanju o njenem telesu začenjajo objemati tako nori, intenzivni občutki, da ne morem več razmišljati.
Večno je moje čaščenje njenega telesa...

4 komentarji:

  1. Hej, prelepo pišeš. Objavila sem odlomek s tvojega bloga na mojem blogu. A se lahko oglasiš pri meni, rada bi vzpostavila kontakt s tabo

    OdgovoriIzbriši
  2. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. zgornji komentar je bil izbrisan, ker je v njem Dajana posredovala svoj mail. Izbrisano je bilo na njeno željo.

    OdgovoriIzbriši